je bent hier:
VACATURES
Verpleegkundige Geriatrie (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst of Asse

Ben jij een verpleegkundige met een hart voor geriatrische patiënten? Streef je naar kwaliteit en patiëntgerichtheid en wil je bovendien terechtkomen in een fantastisch team waar je steeds op je collega's kan rekenen? Dan hebben wij de ideale job voor jou! 
Zowel voor onze campus in Aalst als onze campus in Asse zijn we op zoek naar verpleegkundigen voor de dienst geriatrie. Interesse? Aarzel niet en zet vandaag nog de eerste stap naar een boeiende en uitdagende carrière.

Een acute afdeling geriatrie heeft als voornaamste doel door een korte opname de kwaliteit van het leven zo goed mogelijk te bewaren en hoogbejaarden zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis of in het thuisvervangend milieu te laten functioneren. Het multidisciplinair team werkt samen aan één doel: optimale kwaliteitszorg bieden.

Taakomschrijving
  • Je verleent, vanuit een specifiek geriatrische invalshoek, verpleegkundige zorg op een nauwkeurige, planmatige en deskundige wijze, rekening houdend met de behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving.
  • Je bent verantwoordelijk voor de je toegewezen zorgen en rapporteert in het verpleegkundig dossier, als ook mondeling aan je collega’s.
  • Je voert de handelingen die je zijn toevertrouwt correct uit.
  • Je participeert aan het overleg op de afdeling en streeft in teamverband mee naar verdere optimalisering en uitbouw van de specifiek geriatrische zorg.
  • Je bent een goede observator en kan de evolutie van de patiënt zowel in positieve als negatieve richting inschatten.

Profiel
  • Je hebt een diploma van gegradueerde verpleegkundige of bachelor verpleegkunde.
  • Je hebt een patiëntgerichte houding en je bent vlot in de omgang met geriatrische patiënten.
  • Je bent een zelfstandige en flexibele medewerker die collegiaal is ingesteld en zich vlot weet te integreren in het team.
  • Je bent correct en accuraat naar collega’s, leidinggevenden en artsen.

Aanbod

Het betreft een voltijds contract van onbepaalde duur, inclusief avond-, weekend- en nachtdienst.

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Anne De Bièvre, Zorgzonemanager, 053/72 49 94

Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen.  We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis
Bedrijf:OLV Ziekenhuis vzw
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?