je bent hier:
VACATURES
Verpleegkundig leidinggevende PVT MIN te ANTWERPEN
Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem

De zorgeenheid ‘Forensische zorg PVT MIN’  is op zoek naar een nieuwe leidinggevende. PVT MIN, maakt deel uit van het forensisch zorgcircuit en heeft als opdracht de behandeling van geïnterneerde mannen. 
Wat verwachten we van jou?

Als lid van het kernteam neem jij de volgende verantwoordelijkheden op: de organisatie, de continuïteit en de kwaliteit van de verpleegkundige zorgprocessen. Je geeft vorm en bewaakt het beleid in overeenstemming met de behandel- en beleidsvisie van het forensisch cluster en van de eigen zorgeenheid. Hierin ondersteun en stimuleer je de zorgverleners van jouw team. Je biedt hen de handvaten om doelgericht en zorgzaam te werken binnen de visie van het forensisch cluster.
Jij staat in voor het roosteren, managen en coachen van het team. PVT MIN is de enige zorgeenheid van OPZC Rekem, die gelegen is in Antwerpen. Dit aspect maakt dat jij het aanspreekpunt bent betreft alle afdelings-gerelateerde items, maar je dient ook als een huisvader/-moeder op te treden bij meldingen betreffende de infrastructuur. Uiteraard word je hierin bijgestaan door een ervaren personeelslid, die jou de weg zal wijzen, zodat je op termijn volledig zelfstandig je plan kan trekken.


Wat vragen we specifiek van jou?
  • Minstens een bachelordiploma in de verpleegkunde met een relevante bijkomende opleiding van universitair niveau of een banaba in het zorgmanagement of een kaderopleiding/managementopleiding
  • Je kan tevens minstens 6 jaar relevante ervaring in een klinische omgeving voorleggen. Ervaring in de forensische sector is een pluspunt;
  • Naast jouw organisatietalent beschik je ook over goede relationele, communicatieve en sociale vaardigheden; je kan medewerkers richting geven en meenemen in het forensisch verhaal;
  • Je bent sterk in het structureren van processen en procedures, je bent gericht op innovatie en vertrouwd met het kwaliteitsbewust handelen. 

Wij bieden jou
  • een voltijds contract van onbepaalde duur;
  • loon volgens de barema’s van OPZC - Rekem; gunstige arbeidsvoorwaarden (35 vakantiedagen, 14 feestdagen, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, vormingsmogelijkheden,…).
  • Plaats van tewerkstelling: Lange Scholiersstraat 98 - 2060 Antwerpen

Kandidaturen en info

Voor bijkomende informatie over de functie en het functieprofiel kan je terecht bij Kevin Pesout, Clustermanager Forensische zorg ( 089 22 24 02) Voel jij je aangetrokken tot deze functie, aarzel dan niet je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 31 december 2018 (datum poststempel of datum van onze mailserver gelden als bewijs) te sturen naar : 


Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem – Inge Snoeks (Dienst Personeelsbeheer)
Daalbroekstraat 106, 3621 Rekem
of via e-mail: inge.snoeks@opzcrekem.be


De 1ste selectieronde is voorzien op 16 januari 2019 vanaf 17.00u in het OPZC Rekem – Daalbroekstraat 106 te Rekem. 
Bedrijf:Openbaar Psychiatrisch Zorgcentrum Rekem
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?