je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 17 november 2016
Keuzes voor laatstejaarsstudenten
 
Aangemaakt op: 2016-11-15
Start je in de zorg of wil je voortstuderen?
Ben je laatstejaarsstudent verpleegkunde? Dan kijk je waarschijnlijk nu al uit naar die laatste les- en examendag. Ben je er al uit wat je nadien wilt doen? Aan de slag in een ziekenhuis, de thuiszorg, een instelling….? Of wil je graag nog voortstuderen? Kies je voor een banaba of specialisatie, of voor een masteropleiding? Heel wat wegen liggen voor je open. 

Graag informeren we je over de mogelijke ontwikkelingen in de vergoedingen wanneer je je wilt specialiseren. Op dit moment blijft de federale overheid de premies voor een bijzondere beroepstitel of bekwaamheid (BBT en BBK) vergoeden al is niet duidelijk hoelang nog. Die zouden in de toekomst kunnen afgebouwd worden. De Vlaamse overheid kiest hier niet voor en verschuift de beschikbare budgetten. In de toekomst wordt het IF-IC systeem, een systeem van functiedifferentiatie en –classificatie, uitgebouwd met daarin barema’s voor verpleegkundigen met een specialisatie. 

Laat die evolutie je zeker niet tegenhouden om je te specialiseren: dat is een verrijking voor jezelf en een plus op je CV en de start van je portfolio zoals minister Maggie De Block voor ogen heeft. Het helpt je groeien in de zorg en in de voldoening die dat geeft. 


Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
Verpleegkundige - Dienst neurologie
UZ Leuven Campus Gasthuisberg
Hoofdverpleegkundige K-Delta (M/V), doelgroep kinderen/jongeren
Medisch Centrum St.-Jozef - Bilzen
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove
Hoofdverpleegkundige (m/v)
Kliniek Sint-Jan