je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 19 januari 2017
Welkom op de Week
 
Aangemaakt op: 2017-01-17
Het programma met inschrijfmodule staat klaar.

Het volledige programma van de 43ste Week van de Verpleegkundigen met inschrijfmodule staat klaar op onze website. Ga naar www.nvkvv.be/Agenda en ontdek de verschillende thema’s van de studiedagen en de tientallen sprekers die je inwijden over de geheimen van hun en jouw vak. Naast de presentaties per studiedag kan je ook deelnemen aan een Meet&Eat koker waar auteurs van boeken en van wetenschappelijk onderzoek je op de hoogte brengen van hun bevindingen. De standen met nieuwe en vernieuwende materialen en boeken ontbreken evenmin.

We hopen je te begroeten op de Week. Kies je dag en schrijf je in. Dat doe je hier: www.nvkvv.be/Agenda. Raadpleeg hier het congresmagazine.

De 43ste Week van de verpleegkundigen loopt van 20 tot 24 maart 2017 in het Kursaal in Oostende. Alle praktische informatie over de Week vind je op de website bij je studiedag, in de Congreskrant die leden ontvingen bij het tijdschrift Nursing van december en in het Congresmagazine bij het tijdschrift Nursing van maart.

De Parelwedstrijd
Je kan nog steeds een collega aanmelden voor onze Parelwedstrijd. Zoals elk jaar zijn we op zoek  naar Parels van verpleegkundigen, naar collega’s die anderen inspireren. De Parels ontvangen hun prijs tijdens de 43ste Week van de verpleegkundigen.
Heb jij zo’n collega, dien dan je formulier in vóór 31 januari 2017. Hier vind je het formulier.

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
Verpleegkundige - Dienst neurologie
UZ Leuven Campus Gasthuisberg
Hoofdverpleegkundige K-Delta (M/V), doelgroep kinderen/jongeren
Medisch Centrum St.-Jozef - Bilzen
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove
Hoofdverpleegkundige (m/v)
Kliniek Sint-Jan