je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 17 februari 2017
Welkom op de Week
 
Aangemaakt op: 2017-02-14
Van 20 tot 24 maart 2017 in het Kursaal in Oostende.

20 studiedagen in 1 Week: dat kan alleen de jaarlijkse Week van de Verpleegkundigen zijn! Die gaat door van 20 tot 24 maart 2017 in het Kursaal in Oostende. Tal van eminente sprekers laten ons delen in hun kennis en passie.

Enkele voorbeelden: prof. Paul Calle van UGent is spoedarts in het AZ Maria Middelares in Gent en pleit voor actie tegen alcoholmisbruik want problemen door alcohol  verbergen vaak een groter probleem. Hij raadt tijdens het nachtcongres op donderdag 23 maart daarom verpleegkundigen aan om patiënten goed te bevragen rond de omvang van hun alcoholgebruik. 
Traumapsycholoog Erik de Soir kijkt tijdens zijn voordracht op maandag 20 maart op de studiedag Kritieke Diensten terug op de terreuraanslagen van 22 maart 2016 en bespreekt de mogelijkheden en grenzen van de opvang van hulpverleners.
Prof. Ignaas Devisch is filosoof aan UGent en Arteveldehogeschool en gaat in op de discrepantie tussen protocollen en de beleving van een patiënt en zijn familie in de laatste levensfase. Hij spreekt op de studiedag Palliatieve zorg op vrijdag 24 maart.

Dit is een kleine greep uit de sprekers van de Week. Die week staat voor sprekers, workshops, Meet&Eat kokers, lunch onder collega’s, nieuwe materialen, boeken en technieken op de standen en koffietjes bij de vleet. Je vindt er zeker je ding!

Het volledige programma en alle praktische informatie over de 43ste Week van de Verpleegkundigen vind je op www.nvkvv.be/Agenda, in de laatste Congreskrant en in het Congresmagazine bij je Nursing in maart. Maak je keuze en kom. We kijken naar je uit.

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
Nosologist codeur doodsoorzaken
Zorg en Gezondheid - Vlaamse Overheid
Verpleegkundige - Digestieve oncologie - E 442
UZ Leuven - Campus Gasthuisberg
Hoofdverpleegkundige
Ziekenhuis Oost- Limburg - ZOL
Verpleegkundige Centrale Mobiele Equipe
UZ Gent
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove