je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 16 maart 2017
HBO5-verpleegkundige neemt mandaat op in FRV
 
Aangemaakt op: 2017-03-16
Johan Charels is de nieuwe gemandateerde van het NVKVV.
Herinner je je onze oproep in de NVKVVdirect van 15 december 2016? Daarin kondigden we aan dat – door het vertrek van Lia Huysmans als gemandateerde van het NVKVV in de Federale Raad voor Verpleegkunde (FRV) – het NVKVV nood had aan een nieuwe kracht op die plek en dat ze er uitdrukkelijk voor koos om daarvoor een HBO5-verpleegkundige aan te spreken zodat ook die groep verpleegkundigen zichtbaar vertegenwoordigd zou zijn. Op onze oproep kwamen 7 reacties, een mooie respons. 

Uit die groep werd Johan Charels gevraagd om die taak op te nemen. Johan is adjunct hoofdverpleegkundige Centraal patiëntenvervoer bij UZ Leuven en heeft een brede ervaring opgebouwd op verscheidene afdelingen en in verschillende ziekenhuizen. Hij heeft ook heel wat opleidingen gevolgd zoals opleidingsinstructeur ‘Basic life support’ (ERC) en dringende geneeskundige hulpverlening. Door zijn functie binnen UZ Leuven komt hij dagelijks in contact met gegradueerde verpleegkundigen en hij wil graag hun stem zijn binnen de FRV. 
 
Het NVKVV dankt niet alleen Johan Charels voor zijn engagement maar ook de andere verpleegkundigen die reageerden op de oproep. Zij krijgen een actieve functie in de verschillende  werkgroepen van het NVKVV. 

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
Verpleegkundige - Dienst neurologie
UZ Leuven Campus Gasthuisberg
Hoofdverpleegkundige K-Delta (M/V), doelgroep kinderen/jongeren
Medisch Centrum St.-Jozef - Bilzen
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove
Hoofdverpleegkundige (m/v)
Kliniek Sint-Jan