je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 16 maart 2017
Het grote psychiatrierapport
 
Aangemaakt op: 2017-03-16
Waardering voor het vele en mooie werk in de psychiatrie.
De kranten De Morgen en De Standaard hebben de voorbije maanden heel wat bericht over de psychiatrische zorg in België. Ze hebben daarbij getracht om knelpunten en verbeterpunten aan te duiden. Op die berichtgeving is erg veel reactie gekomen, zowel positief als negatief. Wat vooral naar voor komt in al die berichtgeving is dat de geestelijke gezondheidszorg in evolutie is en al heel wat positieve stappen werden en worden gezet. De vele reacties getuigen ook van een terechte bezorgdheid om de beste zorg te willen geven aan psychiatrische patiënten. 

Het NVKVV geeft haar grote groep verpleegkundigen in de geestelijke gezondheidszorg alle steun want ze weet welk prachtig werk ze leveren. Het werk dat haar werkgroep Verpleegkundigen in de  Geestelijke gezondheidszorg sinds jaren verzet, is een teken van die betrokkenheid. Het NVKVV wil haar verpleegkundigen dan ook steunen mochten negatieve reacties in de media hen zwaar vallen. 

Ook Zorgnet-Icuro krijgt waardering van het NVKVV voor het onder de aandacht brengen van de knelpunten in de berichtgeving en voor het mooie werk dat er verzet wordt in de psychiatrie. Het NVKVV wil samen met Zorgnet blijven communiceren over alles wat er leeft in de gezondheidszorg in Vlaanderen. 
Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
Verpleegkundige - Dienst neurologie
UZ Leuven Campus Gasthuisberg
Hoofdverpleegkundige K-Delta (M/V), doelgroep kinderen/jongeren
Medisch Centrum St.-Jozef - Bilzen
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove
Hoofdverpleegkundige (m/v)
Kliniek Sint-Jan