je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 14 september 2017
Jubileumeditie van het Diabetessymposium: 20 jaar op rij!
 
Aangemaakt op: 2017-09-13
Staan 13 en 14 november 2017 al in je agenda?


De 20ste editie van het Diabetessymposium is een jubileumeditie! Ze focust op levenskwaliteit en empowerment en vult twee dagen met brede informatie, gerichte cases en ‘best practices’ sessies bijvoorbeeld over jongeren en pubers, allochtonen en zwangere vrouwen met diabetes, over voet- en wondzorg, en over nog zoveel meer. Het Diabetessymposium gaat door op maandag 13 en dinsdag 14 november 2017 in het ICC in Gent. Je vindt het programma en alle info op www.diabetessymposium.be. Vanaf 15 september 2017 kan je online inschrijven.

Ding mee naar ‘De Pluim 2017’
Ontvang je graag ‘De Pluim’ voor een initiatief binnen je team? Hebben jullie het voorbije jaar iets nieuws uitgewerkt? Een nieuw project, een nieuwe samenwerking, een protocol, een educatie-initiatief, een educatie voor een bepaalde doelgroep, een nieuw project rond bewegen, tandzorg, oogproblemen detecteren…. Wat het ook is, het is een initiatief waar de educator blijk geeft van expertise, creativiteit, een hart voor therapeutische patiënteneducatie en oog voor empowerment voor de persoon met diabetes. Een initiatief dat vanuit de zorg voor kwaliteit, innovatie en met oog voor levenskwaliteit van de persoon met DM ontstaan is. 

Schrijf jullie project uit en bezorg het voor 30 september aan administratie@nvkvv.be. De winnaar(s) ontvangen een PLUIM,  een  financiële ondersteuning om samen met het team aan teambuilding te doen en een gratis lidmaatschap van het NVKVV.

Wie is die educator?
Dat kan een diabetesverpleegkundige, diëtist-educator of podoloog-educator zijn die een belangrijke rol speelt in diabetes care, of een team uit de eerste-, tweede- of derdelijnsdiabeteszorg, of een educator of een team waarbij educatoren samen met andere zorgverleners interdisciplinair samenwerken zoals met een huisarts, oogarts, kinesist, bewegingscoach…

Waar vind je informatie?
De oproep, de richtlijnen en de flyer ‘De Pluim’ vind je op www.diabetessymposium.be.

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
Nosologist codeur doodsoorzaken
Zorg en Gezondheid - Vlaamse Overheid
Verpleegkundige - Digestieve oncologie - E 442
UZ Leuven - Campus Gasthuisberg
Hoofdverpleegkundige
Ziekenhuis Oost- Limburg - ZOL
Verpleegkundige Centrale Mobiele Equipe
UZ Gent
Verpleegkundige of technoloog medische beeldvorming (M/V)
OLV Ziekenhuis - Campus Aalst, Asse of Ninove