je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 16 november 2017
Een nieuw bestuurslid bij het NVKVV
 
Aangemaakt op: 2017-11-14
De Jaarlijkse Algemene Vergadering koos Sam Cordyn als nieuw bestuurslid in de Raad van Bestuur van het NVKVV.
55 NVKVV’ers, leden van de Algemene Vergadering van het NVKVV, kwamen samen op zaterdag 21 oktober 2017 voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van het NVKVV. Een grote groep. Die stond er onder meer de verkiezing van een nieuw bestuurslid voor de Raad van Bestuur op het programma omdat een bestuurslid, Patricia Claessens, om een vervanging vroeg omwille van professionele afspraken omdat ze te weinig aanwezig kon zijn op de bestuursvergaderingen. Zij blijft verbonden aan het NVKVV als adviseur. We danken haar van harte voor haar inzet de voorbije jaren. 

6 leden van het NVKVV, verpleegkundigen met een heel divers profiel, stelden zich kandidaat voor die vacature in de Raad van Bestuur. Onder hen kozen de leden van de Algemene Vergadering tijdens een anonieme stemming voor Sam Cordyn. Hij is ‘sinds jaar en dag’ actief in het NVKVV en nam mandaten in verschillende werkgroepen van de Federale Raad voor Verpleegkunde op, zoals de werkgroep Permanente Vorming, de werkgroep Functiedifferentiatie en de werkgroep Zorgkundigen. 
Hij is ook een zeer actief lid van de Juridische Adviesgroep van het NVKVV en erg goed vertrouwd met de werking van het NVKVV. Zijn werkplek is het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen waar hij verpleegkundig beleidsmedewerker is. Sam: dank dat je die taak als bestuurslid van het NVKVV opneemt. We kijken uit naar je inbreng. 

Dank ook aan alle leden die zich kandidaat stelden, dank voor hun engagement binnen het NVKVV. Ook op jullie rekenen we, voor jullie specifieke inbreng, voor je kennis en enthousiasme om samen op te komen voor alle verpleegkundigen en om de verpleegkunde naar een hoger niveau te tillen. 

Bestuursleden van het NVKVV nemen een mandaat op voor 4 jaar. De volgende verkiezing voor een nieuwe ploeg bestuursleden staat gepland voor het najaar van 2019. 

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?
Verpleegkundigen - Technologen medische beeldvorming - Radiotherapie - Oncologie
UZ Leuven - Campus Gasthuisberg
Vacature Verpleegkundige
Departement Ouderenzorg - Zorg Leuven
Hoofdverpleegkundige Woonzorgcentrum (m/v)
Sociaal Huis Mechelen
Nosologist codeur doodsoorzaken
Zorg en Gezondheid - Vlaamse Overheid
Hoofdverpleegkundige
Ziekenhuis Oost- Limburg - ZOL