je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 14 december 2017
Odisee Permanente Vorming: nieuwe naam, nieuwe website!
 
Aangemaakt op: 2017-12-12
Odisee Advanced education: opleidingen voor professionals
De permanente vormingen van Odisee werden tot op heden georganiseerd onder de vlag van Dienst Voortgezette Opleidingen (DVO) of Groepscentrum Permanente Vorming (GPV). Vanaf nu vindt u hun uitgebreid vormingsaanbod terug onder de noemer Odisee Advanced education.

Met de nieuwe naam wil Odisee haar opleidingen een duidelijker profiel geven. Het aanbod permanente vorming doet immers een beroep op de expertise en het onderzoek aan Odisee. Dat was natuurlijk al een troef van de opleidingen, maar met de nieuwe naam staat die nog duidelijker in de verf. Dat is ongetwijfeld in uw voordeel: de opleiding die u volgt, bouwt wel degelijk voort op de expertise en de knowhow die binnen Odisee en haar externe partners aanwezig is. De focus van het aanbod blijft hetzelfde: opleidingen voor professionals die zich verder willen verdiepen of een nieuwe richting aan hun loopbaan willen geven.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website, die opgaat in de Odisee-communicatie. Neem alvast een kijkje in het vormingsaanbod 2017-2018 via www.odisee.be/ae.

Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?