je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 7 juni 2018
Het Diabetessymposium gaat door op 12 en 13 november 2018
 
Aangemaakt op: 2018-06-05
Noteer die dagen in je agenda.
Neen, we stoppen niet bij de 20ste editie van het Diabetessymposium. Ook dit jaar gaat dat tweedaags congres door in het ICC in Gent. Tot voor enkele jaren focuste de eerste dag van het Diabetessymposium op de behandeling van diabetes type 1 en dag 2 op de behandeling en preventie van diabetes type 2 maar dat onderscheid werd verlaten en nu brengen beide dagen een verschillend en complementair programma. 

Beide dagen gaan door onder het thema ‘Zorg met een warm hart’. Dag 1 start met een voordracht van prof. Kris Vanhaecht over zijn onderzoek naar de relatie tussen mangomomenten en kwaliteit van zorg. Dag 2 wordt afgesloten door Krista Bracke, Radio1-producer en presentator, die vanuit haar patiëntervaring aandachtspunten aanreikt voor een goede zorg. Daartussenin komen onderwerpen als diabetes type X, een artificiële pancreas, voeding en diabetes, genezen van diabetes type 1, en meer aan bod. 

Zoals elk jaar worden op dinsdagmiddag de Pluim voor het beste diabetesproject en de awards voor de beste bachelorproeven over diabetes uitgereikt. Nieuw dit jaar is dat je niet alleen voor 1 of voor 2 dagen maar ook voor een halve dag kan inschrijven. 

Meer informatie: www.diabetessymposium.be 
Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?